EPR Partner

Nijmegen

Zichtbaar en hoogwaardig produceren

 

EPR Partner is de eerste Smart Factory dat een geheel nieuw pand heeft neergezet op de Novio Tech Campus in Nijmegen. Wiegerinck architectuur stedenbouw is verantwoordelijk voor het ontwerp en het interieur van een representatief en transparant gebouw waar productie en kantoor integraal zijn samengebracht.

 

EPR Partner is de strategische EMS partner voor bedrijven in de High Tech Industrie voor de productie van high end industriële modules en systemen. Ze ontzorgt haar klanten,  voert de regie en biedt zo innovatieve totaaloplossingen om de gewenste resultaten voor haar klanten te overtreffen..

 

Als locatie is gekozen voor de Novio Tech Campus in Nijmegen. Deze campus is een technologisch bedrijvenpark voor hoogwaardige, innoverende bedrijven op het gebied van Semiconductors, Life Science en Health. Het plan is ontworpen op een nieuw kavel en beantwoordt aan de vraag van EPR Partner voor een representatieve en transparante huisvesting op een zichtlocatie.

 

Wiegerinck heeft een gebouw ontworpen waarin de klant centraal staat en productie van modules niet langer plaatsvindt in visueel gesloten productiehallen. De benodigde productiewerkplekken zijn verdeeld over drie verdiepingen en goed zichtbaar vanuit zowel de centrale vide als vanaf buiten. De nieuwbouw huisvest tevens de ondersteunende kantoorafdelingen.

 

De wens vanuit EPR Partner voor een transparant bedrijfspand heeft Wiegerinck vertaald in een heldere en tijdloze architectuur, waarbij repeterende betonnen kaders in combinatie met hout en verdiepingshoge glazen puien het beeld bepalen. Het directe zonlicht wordt grotendeels bouwkundig geweerd en werknemers profiteren van maximaal uitzicht over de campus.

 

 

Locatie

Nijmegen

 

Programma

Kantoren en productiefaciliteiten

 

Oppervlakte

2.200 m² BVO

 

Periode

2015 – 2017

 

Status

Gerealiseerd

 

Opdrachtgever

Chezz Partners BV.

 

Gebruiker

EPR Partner

 

Medewerkers

Koen Arts, Martijn van Bentum, Joost de Jong, Wendy van Rosmalen

 

In samenwerking met

Arcadis, constructiebureau Snetselaar BV

 

Fotografie

William Moore