Zorgen voor rust, ruimte en resultaten

Wiegerinck is al vele jaren vertrouwd met complexe projecten. Veeleisende projecten waarbij een structurele aanpak én goede projectbeheersing doorslaggevend zijn. Het zijn de twee onwrikbare pilaren onder onze manier van werken.

Structuur geeft rust

Binnen Wiegerinck is projectmanagement stevig ingebed in de ontwerpteams. De projectmanager vormt samen met de projectarchitect vrijwel altijd het hart van het team. Zowel intern als extern. Vanaf het prille begin van het project brengen we structuur aan. Want structuur zorgt voor rust. En rust is weer een goede voedingsbodem voor creativiteit en goed denkwerk. Maar dat niet alleen. Het zorgt er ook voor dat we beter in control zijn. Dat we uw project in de vingers hebben en alle aspecten ervan overzien. Voor u als opdrachtgever een geruststellende gedachte.

Ontwerpen is verbinden

Bij ons is projectmanagement meer dan het bewaken van planningen, budgetten en risico’s. Onze projectmanagers houden ook de zachte kanten in het oog. Want in samenwerkingen gaat het uiteindelijk altijd om mensen. Mensen die binnen een project in een goede chemie moeten hebben, samen op weg zijn naar een mooi eindresultaat. Daarom weten onze projectmanagers hoe ze individuele teamleden én het team als geheel kunnen stimuleren en motiveren. Ook, of zelfs juist, als het even tegenzit.

Koersvast en geborgd

Van begin tot einde is de projectmanager de energieke spil in het proces. Hij of zij beseft als geen ander dat de borging van informatie essentieel is. Onze heldere en beproefde methodieken zorgen dat u op elk moment van elk detail op de hoogte bent. Een geruststellende gedachte, toch? We zorgen ervoor dat uw project binnen de door u gestelde kaders tot wasdom komt. Met een fantastisch resultaat aan het einde van de rit!