Ruimte voor assistent interieurarchitect(e)

We zoeken versterking van ons bestaand team interieurarchitecten die samen aan interessante projecten en/of acquisities zal werken.

Wat zoeken we?

Een conceptueel ontwerpende interieurarchitect met een vooropleiding aan een kunstacademie (Bachelor/Master), TU of Academie voor Bouwkunst die aantoonbare ervaring én affiniteit heeft met interieurarchitectuur. Je zult in samenspraak met interieurarchitecten werken aan interieurs van uiteenlopende projecten in binnen- en buitenland. Daarbij zal je gevraagd worden de conceptuele uitgangspunten te vertalen in een interieurontwerp (kleur, materiaal, meubilair en verlichting).

Je zal zowel zelfstandig en proactief werken als in teamverband waarbij er een beroep wordt gedaan op je gevoel voor esthetiek en ‘eigen’ ideeën. Je hebt kennis van gestelde kaders van budget, planning en wet- & regelgeving. We verwachten een uitstekende beheersing van AutoCAD, sketchup en Revit (3D). Visualisatie programma’s (V-ray) en sterk grafisch beeldende kwaliteiten is een pré.

Bij voorkeur ongeveer 1 – 4 jaar werkervaring.

Wat bieden we?

Een mooie baan met een prettige werkomgeving, leuke collega’s en interessante (grootschalige) projecten in binnen- en buitenland. Wij hanteren goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO voor architectenbureaus.

Wat vragen we?

Als je geïnteresseerd bent in bovenstaande functie kun je contact opnemen met Koen Arts, algemeen directeur op telefoonnummer 026 352 60 60. Je sollicitatie met CV/portfolio kun je mailen naar sollicitaties@wiegerinck.nl of per post naar postbus 2234, 6802 CE Arnhem.