We hebben ruimte voor een talentvolle ontwerper die samen met projectarchitecten en/of architect-partners aan interessante projecten en/of acquisities zal werken.

Wat zoeken we?

Een conceptueel denkende ontwerper met een vooropleiding aan een TU bouwkunde/ architectuur of een Academie voor Bouwkunst die communicatief vaardig en ondernemend is. Het hebben van een inspirerende persoonlijkheid, een sterk organisatorisch vermogen en uitstekende visualisatie skills (Sketch Up/V-Ray) zijn een duidelijke pré. Bij voorkeur ongeveer 3 jaar werkervaring.

Wat bieden we?

Een mooie baan met een prettige werkomgeving, leuke collega’s en interessante (grootschalige) projecten in binnen- en buitenland. Wij hanteren goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO voor architectenbureaus.

Wat vragen we?

Als je geïnteresseerd bent in bovenstaande functie kun je contact opnemen met Koen Arts, algemeen directeur op telefoonnummer 026 352 60 60. Je sollicitatie met CV/portfolio kun je mailen naar sollicitaties@wiegerinck.nl of per post naar postbus 2234, 6802 CE Arnhem.