Wil je graag werken in een inspirerende omgeving? Wil je werken aan bijzondere projecten met maatschappelijke relevantie? Dan is nu je kans! We hebben namelijk ruimte voor een talentvolle BIM modelleur die samen met onze architecten, projectmanagers en andere modelleurs onze projecten tot een succes zal maken.

Wat zoeken we?
Een Revit modelleur met ongeveer twee jaar ervaring met een HBO – vooropleiding die communicatief vaardig en ondernemend is. Het hebben van een inspirerende persoonlijkheid, een sterk organisatorisch vermogen en ervaring met BIM processen in (technisch) complexe en integrale projecten is een duidelijke pre.

Wat bieden we?
Een (tijdelijke) baan met een prettige werkomgeving, leuke collega’s en interessante (grootschalige) projecten. Wij hanteren goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO voor architectenbureaus.

Wat vragen we?
Als u geïnteresseerd bent in bovenstaande functie kunt u contact opnemen met Koen Arts, algemeen directeur op telefoonnummer 026 – 352 60 60. Uw sollicitatie met CV/portfolio kunt u mailen naar sollicitatie@wiegerinck.nl of per post naar postbus 2234, 6802 CE Arnhem.