Wiegerinck in transitie!

We willen u graag informeren over het vertrek van Hans Beekhoven, senior partner bij Wiegerinck en over de benoeming van Jörn-Ole Stellmann tot senior partner.

 

Hans Beekhoven werkt sinds 1985 bij Wiegerinck en sinds 1994 als partner. Gedurende deze periode was hij verantwoordelijk voor grote nieuwe ziekenhuisgebouwen, zoals recentelijk het oncologisch centrum van het Universitair Ziekenhuis Leuven (BE). Hans Beekhoven gaat met pensioen op 1 januari 2019. Als een gepassioneerd architect heeft hij de laatste jaren vooral de jongere generatie op ons kantoor geïnspireerd en zijn kennis aan hen doorgegeven.

 

Jörn-Ole Stellmann is sinds 2012 associate partner bij Wiegerinck en werkt hij aan aansprekende projecten in de gezondheidszorg en onderzoekswereld zoals de nieuwbouw van Tergooi in Hilversum, de renovatie van Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede en de bouw van een nieuw farmaceutisch laboratorium in Schaffhausen (CH). Naast het senior partnerschap zal Jörn-Ole Stellmann ons bedrijf in Duitsland vanaf 1 januari 2019 runnen, waar we momenteel werken aan twee laboratoria in Hamburg en Düsseldorf. We zijn verheugd om Jörn-Ole Stellmann te presenteren als nieuwe senior partner van Wiegerinck en zien uit naar een veelbelovende toekomst!