arc16-puPLUS ULTRA VAN WIEGERINCK WINNAAR ARC16 DETAIL AWARD

Tijdens een feestelijke avond in het Kurhaus in Scheveningen op 17  november zijn de door De Architect geïnitieerde ARC16 Awards uitgereikt. De Architect wil met deze prijzen de creatieve, ondernemende en innovatieve ontwerpers een podium bieden. Met haar project Plus Ultra heeft Wiegerinck op deze avond de ARC 16 Detail Award in de wacht gesleept!

De jury roemt de keuze om in een vroegtijdig stadium van het project voor het gebruik van slechts vier materialen te kiezen en voor een maatvoering op basis van een metrum, waar alles in past. ‘Als gevolg hiervan is geen latje te breed en ademt het gebouw een weldadige rust. Alles is op elkaar afgestemd en het gebouw klopt van het grootste tot het kleinste detail’, aldus de jury.

Wiegerinck is bijzonder trots op deze blijk van waardering die haar sterkt in haar filosofie om projecten tot in het laatste detail te willen beheersen. Hulde aan het projectteam, de overige betrokken adviseurs en niet in de laatste plaats onze opdrachtgever Kadans Science Partner, die onze visie vanaf het begin omarmt heeft.

Het juryrapport op de website van De Architect

ARC16 – Detail Award is een initiatief van Kubus en de Architect